Man kan lykkes flere steder

Madcon

Men ikke alle kan alltid være like heldige

Ikke alle kan være like heldige med det de legger ut for å gjøre som Madcon. Den som vil kjenne den samme vinnerlykken bør kanskje prøve seg på steder som www.rubyfortunecasino.net. Her har alle en sjanse, og konkurransen er ikke like knallhard som i musikkverdenen.

De to gutta i Madcon ble heller ikke stjerner over natta. Det vil si, de hadde vært programledere en god stund før låtene som de puslet med, en dag fant plass på den store stjernehimmelen. Karene møttes tidlig på 80-tallet. De tok navnene Kapricon og Critical, og etter hvert ble Mad Conference opprettet sammen med 3 andre. Så på slutten av 90-tallet ble guttene hyret til å spille med kjente artister, og de to som var igjen av rappe og -danse gruppa gjorde om navnet til Madcon. Da var det bare Tshawe og Yosuf igjen.

Comebacket til Madcon

Det har vært stille rundt gutta de siste åra, og det kan ha med at de både har blitt foreldre og samtidig har skrevet på nytt materiale. Og det er ingen grunn til å tro at ikke Madcon kommer tilbake. Det er ikke tvil om at mange år med hardt arbeid også har ført til at det var godt med et lite avbrekk fra turnering og reising. Etter noen år startet de på sitt eget plateselskap og fikk virkelig sakene til å snurre. Låta “beggin” gikk rett til topps på listene, og da de lagde det fantastiske pause showet i GrandPrix musikkfestival i 2010, med låta “Glow”, var gutta de heteste av de hete. De skapte blest som fikk følger over det ganske land og ut over landegrensene.